divendres, 2 de novembre del 2007

Schwarz-Weiß Muffins

Ingredients (aprox. 10 racions):
+ 125 g margarina
+ 80 g sucre
+ 1 cullerada de vainilla ensucrada
+ 4 ous
+ 250 g farina
+ 125 ml llet
+ 1 sobre de llevat
+ xocolata negra per a fondre (quantitat segons gust)
+ xocolata blanca (segons gust)
+ sal

Preparació:
Barregeu en un bol la margarina, el sucre, una mica de sal i la vainilla ensucrada fins que el sucre estigui ben fos. Afegiu els ous, la farina i el llevat al bol i barregeu bé. Desprès barregeu-hi la llet.
Foneu la xocolata negra, en molts casos ho podeu fer al microones. Separeu la barreja anterior en dues parts més o menys iguals, en una d'elles afegiu la xocolata fosa i remeneu bé.
Trossegeu xocolata blanca i xocolata negra i afegiu la xocolata blanca a la barreja blanca i la xocolata negra a la barreja negra.
Poseu la mateixa quantitat de barreja blanca i negra als motlles per a muffins (magdalenes), si algú us pot ajudar millor, així quedarà una meitat negra i l'altra blanca.
Si voleu, podeu remenar una mica la barreja dins els motlles per tal que quedi un dibuix.
Precalenteu el forn a 180 graus i fiqueu-hi els motlles durant 30 minuts.
Apa a llepar-se els dits!


2 comentaris:

mblog ha dit...

Aquests els heu fet vosaltres?¿
si és així us felicito per què tenen força bona pinta.

juditH Estradé ha dit...

Doncs si, mblog! Els em fet nosaltres i estaven boníssims!