Ingredients (2 persones):
+ 1 litre de brou
+ 4 torradetes
+ 1 ceba
+ formatge ratllat
Preparació:
Tallar la ceba a trossets petits i fregir-la a foc lent. Retirar-la del foc quan comenci a daurar-se. Mentre escalfar el brou. Posar les torradetes a trossos, dues en cada plat i afegir-hi la ceba i a sobre el formatge ratllat. Servir el brou a taula al vostre gust.
Penseu que les torrades absorbiran una mica de brou.
Apa a llepar-se els dits!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
6 comentaris:
Hola:
He inclós la recepta en el meu blog, es un recull de receptes,
http://receptesmaica.wordpress.com/2008/05/10/sopa-de-ceba/
amb el desitg que el trobe-ho interessant, si mé no al contrari m'ho feu saber
Hola:
He inclós la recepta en el meu blog, es un recull de receptes,
http://receptesmaica.wordpress.com/2008/05/10/sopa-de-ceba/
amb el desitg que el trobe-ho interessant, si mé no al contrari m'ho feu saber
Publica un comentari a l'entrada