dilluns, 1 d’octubre del 2007

Sopa de ceba

Ingredients (2 persones):
+ 1 litre de brou
+ 4 torradetes
+ 1 ceba
+ formatge ratllat

Preparació:
Tallar la ceba a trossets petits i fregir-la a foc lent. Retirar-la del foc quan comenci a daurar-se. Mentre escalfar el brou. Posar les torradetes a trossos, dues en cada plat i afegir-hi la ceba i a sobre el formatge ratllat. Servir el brou a taula al vostre gust.
Penseu que les torrades absorbiran una mica de brou.
Apa a llepar-se els dits!


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola:
He inclós la recepta en el meu blog, es un recull de receptes,
http://receptesmaica.wordpress.com/2008/05/10/sopa-de-ceba/
amb el desitg que el trobe-ho interessant, si mé no al contrari m'ho feu saber

Anònim ha dit...

Hola:
He inclós la recepta en el meu blog, es un recull de receptes,
http://receptesmaica.wordpress.com/2008/05/10/sopa-de-ceba/
amb el desitg que el trobe-ho interessant, si mé no al contrari m'ho feu saber

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.