dimecres, 28 de març del 2007

Pa de pessic (Bizcocho)

Ingredients:
+ 1 iogurt natural o de llimona (en aquest cas no caldrà que hi posem llimona)
+ 4 ous
+ 1 mida d'oli
+ 2 mides de sucre
+ 3 mides de farina
+ 1 sobre de llevat en pols (15 gr)
+ 1 llimona
+ mantega o margarina
+ farina

Nota: les mides són el mateix vas del iogurt.

Preparació:
Poseu el iogurt, els ous, l'oli, el sucre, la farina i la llevat en un recipient i afegiu-hi la pell i el suc de la llimona. Bateu aquesta barreja fins que quedi tot ben barrejat.
Precalenteu el forn a 180 graus.
Unteu el motlle amb una mica de mantega o margarina i escampeu una mica de farina per tota la superfície. Després poseu la barreja en el motlle.
Poseu el motlle al forn a mitja altura durant uns 40 minuts.
Abans de treure'l, comproveu amb un escuradents o similar que estigui ben cuit.
Deixeu-lo refredar abans de treure'l del motlle.
Apa a llepar-se els dits!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

bon comencament

Anònim ha dit...

El Joan i jo l'hem fet aquesta tarda i ha quedat molt i molt bona.

Anònim ha dit...

Ei Nois, Jo no sóc una experta a la cuina i ho he aconseguit així que molts ànims a tothom i bones festes. :)