dimarts, 19 de juny del 2007

Col-i-flor amb beixamel

Ingredients (per a dues o tres persones):
+ 1 col-i-flor
+ salsa beixamel no molt espesa
+ 2 o 3 talls fins de pernil salat
+ formatge ratllat
+ sal

Preparació:
Treure les fulles de la col-i-flor i tallar-la a trossos partint la per les branques en les que està formada. Netejar-la bé i posar-la en una olla a bullir durant 20 minuts a partir del moment en que comença a bullir. Mentre bull, fer la salsa beixamel.
Quan la col-i-flor estigui cuita, posar-la en una safata apte per forn i afegir-li la salsa beixamel per sobre.
Ara ja podem posar a escalfar el forn a uns 180 graus. Tallar a trossets petits els talls de pernil salat i escampar per sobre la col-i-flor juntament amb el formatge. Una vegada el forn estigui calent, posem la safata al forn durant uns 10 minuts fins que veiem que el formatge està fos o, si ho preferim, una mica torrat.
Apa a llepar-se els dits!

1 comentari:

Avi Salvat ha dit...

Agraít. Es facil i crec que sortira be.