dissabte, 3 de març de 2007

Croquetes de tonyina

Ingredients (aprox. 9 croquetes):
+ 2 llaunes de tonyina (150-160 gr.)
+ salsa beixamel molt espesa
+ 1 ou
+ pa ratllat (farina de galeta)

Preparació:
Poseu la tonyina en un plat i amb una forquilla (o amb les mans) esmicoleu-la bé.
Prepareu a part una salsa beixamel molt espesa. No ens en cal gran quantitat.
Afegiu beixamel i amasseu la barreja. Aneu afegint beixamel fins que us quedi una massa consistent. Feu les croquetes amb la massa. Depenent de la mida us en sortiran més o menys.
Bateu un ou en un plat, poseu el pa ratllat en un altre plat i ja podeu arrebossar les croquetes passant-les primer per l'ou i després pel pa ratllat.
Una vegada arrebossades, les podeu fregir per menjar-vos-les tot seguit o bé, congelar-les per menjar-vos-les en un altre moment.
Apa a llepar-se els dits!

1 comentari:

Susana Mm ha dit...

Eihhhh..... l'he trobat!!!
Ara ja puc fer les croquetes de tonyina.
No se si quedaran igual però ho puc provar.