Ingredients (per a dues o tres persones):
+ 5 ous
+ patates (quantitat depenent de la grandària)
+ 2 cebes
+ sal
+ oli
Preparació:
Pelar, rentar i tallar la ceba a trossos petits. Fregir la ceba a foc lent en una paella amb oli. Pelar, rentar i tallar les patates a trossos petits. Posar oli abundant a la paella i fregir les patates quan aquest estigui calent. Mentre batre els ous en un bol i posar-hi sal. Una vegada es tingui la patata fregida posar-la en la paella amb la ceba i posar-hi sal. Posar tot (patata i ceba) al bol amb els ous i barrejar bé. Posar aquesta barreja en una paella amb una mica d'oli a foc lent. Moure la paella per tal que la truita no s'enganxi a la paella. Quan sembli que la part de baix de la truita ja estarà cuita, toca girar-la. Posar un plat gran sobre la paella i tombar la paella de tal manera que la truita ens quedi sobre el plat. Tornar a posar la truita a la paella i acabar de coure movent la paella de tant en tant.
Apa a llepar-se els dits!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
8 comentaris:
ahh, la tradicional i deliciosa truita de patates. Gràcies per la recepta.
Acabo de descobrir el teu bloc i m'encanta
mmm!!!
Quina bona pintaa
fills de putaa!!!!!
ajajajaj
Tal com la veig ja me la menjaria.
hhhhhhhhhhh........ que fea
Que hi ha servei a domicili? Truita world? Dues per casa siusplau poc fetes. Jejeje
te molt bona pinta!!
gracias me `ha aguda a fer un treballa
Publica un comentari a l'entrada