dissabte, 23 de juny del 2007

Truita de patates

Ingredients (per a dues o tres persones):
+ 5 ous
+ patates (quantitat depenent de la grandària)
+ 2 cebes
+ sal
+ oli

Preparació:
Pelar, rentar i tallar la ceba a trossos petits. Fregir la ceba a foc lent en una paella amb oli. Pelar, rentar i tallar les patates a trossos petits. Posar oli abundant a la paella i fregir les patates quan aquest estigui calent. Mentre batre els ous en un bol i posar-hi sal. Una vegada es tingui la patata fregida posar-la en la paella amb la ceba i posar-hi sal. Posar tot (patata i ceba) al bol amb els ous i barrejar bé. Posar aquesta barreja en una paella amb una mica d'oli a foc lent. Moure la paella per tal que la truita no s'enganxi a la paella. Quan sembli que la part de baix de la truita ja estarà cuita, toca girar-la. Posar un plat gran sobre la paella i tombar la paella de tal manera que la truita ens quedi sobre el plat. Tornar a posar la truita a la paella i acabar de coure movent la paella de tant en tant.
Apa a llepar-se els dits!


8 comentaris:

Anònim ha dit...

ahh, la tradicional i deliciosa truita de patates. Gràcies per la recepta.

Acabo de descobrir el teu bloc i m'encanta

Anònim ha dit...

mmm!!!
Quina bona pintaa

Anònim ha dit...

fills de putaa!!!!!
ajajajaj

Anònim ha dit...

Tal com la veig ja me la menjaria.

Anònim ha dit...

hhhhhhhhhhh........ que fea

Anònim ha dit...

Que hi ha servei a domicili? Truita world? Dues per casa siusplau poc fetes. Jejeje

Anònim ha dit...

te molt bona pinta!!

Anònim ha dit...

gracias me `ha aguda a fer un treballa